fredag 6 november 2015

Miljö


Vi ska ha solpaneler på taken på alla hus och vi samlar också el via gymet när man tränar med springbandet och trampcykeln. Vi samlar mat via skogen vi får allt våran virke från skogen men när vi hugger ner ett träd så odlar man ett nytt minuten senare. och vi odlar morötter och potatis i våran odlings plats. Vi fiskar och tar vatten från sjön vid stranden. Vi har elbilar som drivs med solenergi. Våran by heter Sport City. I husen har vi bara sport inredning och djuren ser ut som olika sport.                  
redskaper. Vi har också Ica som man handlar i. Vi har också vindkraft verk  lite här och var. Nedan för stranden en kilometer bort så har vi ett renings verk som drivs via solpaneler. Från renings        verket så får vi vatten och vi släpper ut alla dåliga saker från vattnet och sedan åter använder vi avloppsvattnet så det vattnet vi inte dricker up får vi tillbaka i kranen igen.
Vi har en sopsortering som vi sätter flaskor i en låda och brännbart i en annan låda och sen vidare.
vi har massor med olika sporter i våran by tex Fotbollsplan, Gymnastik hall och vi har ett stort hav som vi tränar simning i. Vi har Intersport som vi handlar alla våra redskap ifrån. Vi har en stor väg genom hela byn som leder till alla platser som man kan gå till.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar