söndag 24 januari 2016

Mitt drömyrke

Mitt drömyrke Mitt drömyrke är att bli hockey spelare. Jag vill bli hockey spelare för att jag gillar att röra mig och för att det är kul Jag vill också bli det för att jag gillar att åka skridskor, hänga med laget och träna. Jag tror att Hockey spelare kan ha väldigt kul på träningarna och man träffar alltid någon då på jobbet som hockey spelare. Det som är roligt är att man får träna och det tycker jag är kul och jag älskar att spela match. det jag tycker är tråkigt med yrket är att man kan bli skadad och missa jätte många matcher och det är inte å jätte kul för att man inte får spela och bara titta på från sidan av planen. och att man inte får träffa familjen så mycket för att man måste resa och spela massor av matcher runt om i Sverige. jag tror det blir mycket träning hela dagarna och det vill jag för att jag gillar att ha något att göra på dagarna för att jag blir uttråkad jätte lätt. 

jag vill spela hockey i Frölunda för att det är varmare där en i Luleå och jag vill bo där det är varmare. det absolut bästa med yrket är att man får alltid göra något på dagarna och då behöver man inte sitta still. Lagen man spelar i finns  oftast i dom lite större städer till exempel Göteborg,Luleå,Stockholm,Karlskrona,Skellefteå och massor av andra städer och jag gillar att vara i stora städer för att jag gillar att träffa folk och prata med dom. det är olika hur man jobbar i ishockey för att man har bara matcher på vintern och på sommaren har man bara träningar men man har mindre träningar på sommaren en på vintern. 

Man behöver spela bra och prestera och kanske gå på hockeygymnasiet så någon spion ser en och lånar in en på en träning och då får dom se om man är tillräckligt bra för att få spela i klubben Man kan spela tv pucken så någon ser en och köper en. Jag vet inte riktigt vad lönen är men det är ganska mycket men det beror på om du spelar i en lite bättre klubb så får man mer lön om man presterar får man också lite mer. Om jag skulle trätan på jobbet måste jag plugga mycket för det finns inte så mycket du kan bli efter du har spelat hockey men det går inte att trätan på att sporta för det är livet.

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar